сряда, 16 април 2014 г.

Very Important Празноглавци.

Всеки по-наблюдателен и социален млад българин е забелязал наплива на "моделки" и "журналистки" станали известни чрез Плеймейт или просто, защото имат силикон в гърдите.

Масово се радваме на зелената и лилавата Златка или на Николета Лозанова-Божинова-модел-манекенка-майка-водеща-футболна съпруга-плеймейтка-плейбойка-италианка-българка-рекламно лице-къртица-танцьорка.

Явно в красивите главици на всяка българка се върти следното: "ставам Мис Плеймейт и си оправям живота".

Да, ама не.Феновете на този тип жени са мъже, които ще ги заменят след година-две, макс три.

Всъщност какво им пука? Ще водят "Споделено с чалга певица" или някое сутрешно предаване тип "На кафе". Тъжно е, защото както се вика те си хапват от "нашия хляб". Докато ние учим 4 години за да водим...каквото и да е...те просто имат други умения.

Не си мислете, че им завиждам за живота или гърдите, или титлите. Не се дразня, че работят и неща, за които не стават. Лошото в картинката е, че тръгва несправедливо мнение за всички жени. За жени, които едва ли подозират за съществуването на тези ВИП персони. В този момент мъжете ни поставят под общ знаменател и не вярват, че сме способни и 2 изречения да вържем без да си подръпнем изкуствената коса.

В обществото се насажда това поведение. То набира популярност сред младите момичета и това е най-притеснителното! Именно те са основните фенове на Андреа и тем подобни, като си мислят, че като се докарат на външен вид ще си оправят живота и някой ще ги изведе от селото с каляска (т.е. Ауди, Мерцедес,БМВ).

Спасете мозъчна клетка - блокирайте известните личности!

Няма коментари:

Публикуване на коментар