вторник, 15 април 2014 г.

Студентски (гр)АД.

Ехх, мечтата на всеки човек на възраст между 15 и 100 години е да развихри снага в студентски град. Любимият квартал на България. Лобното място на много умствен багаж разлят между сепаретата на дискотеките.

Не ме разбирайте погрешно. Няма нищо лошо в заведенията и това, че са пълни 7 дни в седмицата. Те просто знаят какво се търси и го дават на своите верни фенове. Салфетки, евтин алкохол, който продават на 1000% надценка, полуголи танцьорки и още много студентки "облечени" с една-две фибички повече от тях.

На заден план не са и псевдомафиотите, чичковците и лазарангеловците. Те стоят кротко на масите си и наблюдават коя от всички девойки могат да си приберат най-бързо, като размятат от едната ръка в другата ключ-запалка на Мерцедес, който магически се е превърнал в такси за едно евро след 2 часа на паркинга на зимния.

"Защо си у вас в петък?", "Защо не искаш да излизаш?, "Уиски?".

Студентски град. Символът на разврата и мястото, което отразява образа на младежта на държавата. Бъдещето...или краха?

Истината е, че докато момичетата се продават за 2 водки, а мъжете се чудят "кой е най-богатият в дискотеката?" (всъщност на този въпрос биха им отговорили жените, които им се свалят, те знаят най-добре) всичко ще си продължава в същия дух...

... мечтата на всеки ще бъде Плаза или 33. Момичетата няма да идват в София, за да учат, а за да си намерят богати гаджета или съпрузи (евентуално), докато същите тези мъже ще търсят от тях едничкия секс.

Някъде там сме и ние, хората, за които ходенето по заведения във всеки един възможен момент не е приоритет. Там сме, посредата на бойното поле. Стоим си между ловците и плячката, и се чудим..........какво да закусваме сутринта. :)




Няма коментари:

Публикуване на коментар